Ulkoverhoukset ja huoltomaalaukset

Ota yhteyttä ›

Ulkoverhoukset ja huoltomaalaukset Toijalasta

Pirkanmaalle, Kanta-Hämeeseen ja pk-seudulle 30 vuoden ammattitaidolla

Onko sinulla omakotitalo, kenties vanha rintamamiestalo, jonka puuverhoilu alkaa näyttää siltä, ettei pelkkä maalaus enää riitä sitä kunnostamaan? Ulkoalueiden puurakentamisen ammattilaisina toteutamme 30 vuoden kokemuksella ulkoverhoukset Akaan Toijalasta Tampereen ja koko Pirkanmaan, Kanta-Hämeen sekä Helsingin ja muun pk-seudun alueella.

Uusittu julkisivu tuo talollesi tärkeää suojaa kosteutta ja vaihtuvia sääoloja vastaan, unohtamatta tietenkään kaunista ilmettä. Me hoidamme kohteesi kartoituksen, suunnittelemme uuden ulkoverhouksen ja asennamme sen.

Puuverhoilulla saamme kotiisi perinteisen, arvokkaan ilmeen. Se hengittää, tuulettuu ja tuo lämminhenkistä tunnelmaa! Toteutamme myös huoltomaalaukset, jos isommalle ulkoverhousremontille ei ole tarvetta – lue ohesta lisää!

Huoltomaalaus kaunistaa kodin

Säännöllinen talon huoltomaalaus pitää kotisi kunnossa ja lykkää isompien remonttien tarvetta. Maalin rapistumista ja halkeilua ei kannata liialti odotella, vaan ulkoverhouksen maalaus on hyvä teettää ajoissa. 

Huolellisella pohja- ja sivellintöillä, valitsemallasi ehkä uudella tai olemassa olevalla värisävyllä saamme talollesi siistin ja sievän, säänkestävän ulkoasun. Seinien lisäksi maalaamme tarvittaessa ikkunapuitteet, otsalaudat ja räystäänaluset. 

Kysy tarjousta tai lisätietoja palveluistamme, jos tarvitset ammattimaalarit toteuttamaan talosi ulkoverhoukset tai huoltomaalaukset!

 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti