Ulkopuolen puutyöt

Ota yhteyttä ›

Ulkopuolen puutyöt Akaan Toijalasta

Pirkanmaalle, Kanta-Hämeeseen & pk-seudulle kaikkea puusta taloihin ja pihoihin

Puu ja siitä ulkotiloihin rakentaminen on erikoisosaamistamme. Meidät voit siis pyytää toteuttamaan ulkopuolen puutyöt, tarvitset omakotitaloosi sitten aitaa tai terassia, tai kun taloyhtiössäsi ollaan suunnittelemassa piha-alueen rakentamista, joka tulee sisältämään puuratkaisuja. Olemme kaikkien asiakasryhmien käytettävissä Toijalasta Tampereelle ja koko Pirkanmaalle, Kanta-Hämeeseen sekä Helsinkiin lähikuntineen. 

Meiltä ovat tilattavissa 30 vuoden kokemuksella:

puuaidat, pergolat, katokset, parvekekaiteet, terassit, askelmat, laiturit sekä muut, joita ajattelet, että puusta haluaisit rakennettavan. 

Kerro toiveistasi! Me suunnittelemme mielellämme, jos sinulla ei itselläsi ole ideoita ja toteutamme, valmiiksi saakka. Tutulla avaimet käteen -palvelumallillamme. 

Viihtyisää ja käytännöllistä asumista

Puusta tehdään paljon talojen ulkorakenteisiin ja pihapiireihin. Tällöin niiden on siedettävä rankkoja, vaihtelevia sääolosuhteita ja ehkä jopa päivittäistä käyttöä. Unohtamatta ilmettä, joka on kaunis ja istuu taloon sekä alueen kokonaisuuteen.

Puurakentamisen ammattilainen osaa valita raaka-aineet, rakennustavat ja käsitellä pinnat siten, että toteutus vastaa kaikin puolin laadultaan sitä, johon ulkopuolen puutyöt on tilattukin. Toteutamme myös huoltomaalaukset, jos nykyiset rakenteet ovat uuden pinnan tarpeessa. 

Kysy meitä isompaan tai pienempään projektiin!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti