Terassit ja parvekkeet

Ota yhteyttä ›

Terassit ja parvekkeet Tampereelle

Pirkanmaalle, Kanta-Hämeeseen ja pk-seudulle pitkällä puutyön osaamisella

Ulkoverhousten lisäksi suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin parvekkeet sekä terassit. Toteutamme näitä kestäviä ja kauniita, asiakkaan toiveisiin perustuvia yksittäisiä tai laajempia kokonaisuuksia Tampereen ja muun Pirkanmaan, Kanta-Hämeen sekä Helsingin ja koko pk-seudun alueella. 

Puutöiden ammattilaisina takaamme taitavat ja kätevät kädet, jotka palvelevat, kun on tehtävä:

Kerrostaloihin puiset tai komposiitista lattiaritilät eli trallit, julkisivujen paneloinnit, parvekeväliseinät, räystäiden puutyöt. 

Rivitaloihin puurunkoiset parvekkeet, puiset kaiteet, terassit maan tasalle, huoneistojen piha-alueita jakavat puuaitatyöt.

Omakotitaloihin terassit, aidat, pergolat, parvekkeet.

Kaikki nämä hoituvat avaimet käteen -periaatteella käyttövalmiiseen kuntoon. Kysy tarjousta useamman huoneiston käsittävästä urakasta tai yksittäisestä työstä!

 

Kokenut parveke- ja terassirakentaja monissa kohteissa

Olemme olleet mukana toteuttamassa rakennusten ulkopuolen puurakenteita niin yksityisten kotitalouksien kuin yrityspuolen kohteissa. Parvekkeet kerrostaloihin, terassit omakotitalojen ja rivitalojen pihoihin sekä muut puurakentamisen ratkaisut onkin luotettavinta jättää kyseisen materiaalin erikoisosaajille. 

Näin työn osuus saadaan suoritettua mahdollisimman tehokkaasti ja oikeaoppisesti. Puusta tehdään myös monia erilaisia rakennusten yksityiskohtia ja viimeistelyjä, joten kestävän työn ohella on osattava toteuttaa kauniin sekä siistin näköisiä kokonaisuuksia. 

Ota yhteyttä tulevan projektisi merkeissä, sisältää se sitten terassit, parvekkeet tai muut puurakenteet. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti